Welkom op de website van Psycho-Pastorale Praktijk
Hans van de Beek. Hier kun je geholpen worden bij diverse problemen rond mannelijkheid en identiteit » Lees meer

Over de praktijk

Psycho-Pastorale Praktijk Hans van de Beek is opgericht om mannen en echtparen te begeleiden in onstane problematiek door seksverslaving, overspel of identiteitsproblemen.


Ben je op zoek naar een vertrouwde plek waar je terecht kunt met zaken die jou nogal bezwaren? Heb je keuzes gemaakt die je liever ongedaan zou willen maken? Of die jou (en je vrouw) hinderen om te leven zoals je eigenlijk graag wilt? Staan teleurstelling en schaamte je daarbij behoorlijk in de weg? Of blijf je maar steeds vervallen in patronen die jou eenzaam maken en die je niet weet te doorbreken?
 

Psycho-Pastorale Praktijk Hans van de Beek richt zich primair op het doorbreken van allerlei vormen van seksuele verslavingen.

Daarnaast kun je bij Hans van de Beek terecht met de volgende problemen:

  • Leren omgaan met: kritiek en afwijzing
  • Groei in: effectieve persoonlijke communicatie, een positief zelfbeeld
  • Het verwerken van: ontslag, rouw en verlies, een moeilijke jeugd, een laag zelfbeeld
  • Of het oppakken van je leven na een echtscheiding

 

Heb je deze strijd ook in je leven?

En zoek je naar een Bijbelse weg om daar mee te dealen? Laat dan rechts je gegevens achter en een korte omschrijving van je hulpvraag, dan neem ik contact met je op.

Bij Psycho-Pastorale Praktijk Hans van de Beek kun je terecht voor individuele gesprekken, gesprekken als echtpaar en/of voor jou belangrijke relaties. Hierbij kun je denken aan je vader, je zoon, je collega of een vriend.


 

Meer weten?

Voel je vrij om je naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in te vullen. Ik neem dan contact met je op om te kijken of ik je kan helpen. Een vrijblijvend gesprek kan nooit kwaad.

[{"id":"513","field_id":"1","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"514","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"515","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[{"id":"516","field_id":"3","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"phone","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig telefoonnummer."}]
[]