Welkom op de website van Psycho-Pastorale Praktijk
Hans van de Beek. Hier kun je geholpen worden bij diverse problemen rond mannelijkheid en identiteit » Lees meer

Referenties

Gedurende de afgelopen 20 jaar heb ik met meerdere mensen samengewerkt die zich vrijwillig hebben opgegeven als referentie voor mijn activiteiten met Psycho-Pastorale Praktijk Hans van de Beek.


Kees van Velzen, voorganger De Pijler, Lelystad
www.pijler.nl

Kees was 9 jaar mijn afdelingshoofd bij EO-Nazorg.

Dirk van Genderen, columnist en spreker
www.dirkvangenderen.nl

Dirk en ik hebben plusminus 25 jaar op dezelfde afdeling samengewerkt bij de EO.

Ivar van der Sterre, Derek Prince Ministries / Herstelteam
www.herstelteam.nl

Samen met Ivar werkte ik als Coordinator Pastoraat tijdens de man- en vaderdagen en de mannen-weekendconferenties van Derek Prince Ministries / Herstel.

Wim Bevelander, singer songwriter
www.wimbevelander.nl

Wim is een persoonlijke relatie van mij.

Willemien Vrijenhoek-van Amerom, voorzitster Gebedsstrijders
www.gebedsstrijders.nl

Met Willemien heb ik jarenlang samengewerkt in het gebedswerk tijdens EO-Jongerendagen. Tevens ben ik aangesloten bij de voorbedebediening Gebedsstrijders. Vandaaruit wordt dagelijks gebeden voor mijn werk als psychosociaal en pastoraal therapeut en Psycho-Pastorale Praktijk Hans van de Beek.

Jan Pool, voorganger The Shelter, Haarlem
www.shelter-haarlem.nl

Met Jan werkte ik samen tijdens de mannendagen en mannenweekends van Herstel/Derek Prince Ministries waar ik deel uitmaakte van het nazorgteam.

Jan Willem en Jobine Gunnink, Christelijk loopbaanbureau Fluger, Eemnes
www.fluger.nl

Jan Willem was mijn loopbaancoach vanaf 2007. Dat heeft uiteindelijk geleid tot Psycho-Pastorale Praktijk Hans van de Beek.

Simone Hopman, presentator EO-radio Praise op zaterdag
www.eo.nl/praiseopzaterdag

Met Simone heb ik jaren samengewerkt bij de EO.

Henk van Zon, evangelist
www.online-evangelist.nl

Henk ken ik persoonlijk vanuit zijn bediening. Hij is biddend betrokken bij mij en Psycho-Pastorale Praktijk Hans van de Beek.

Fabian Willems, gospel- & worship-artist
www.fabianwillems.nl

Fabian is een persoonlijke relatie van mij.

Wim Grandia, voorganger Jozua-gemeente Dordrecht
www.jozua.nl

Met Wim heb ik ruim 6 jaar samengewerkt tijdens de EO-Ronduit Praisetours.


 

Meer weten?

Voel je vrij om je naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in te vullen. Ik neem dan contact met je op om te kijken of ik je kan helpen. Een vrijblijvend gesprek kan nooit kwaad.

[{"id":"513","field_id":"1","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"514","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"515","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[{"id":"516","field_id":"3","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"phone","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig telefoonnummer."}]
[]