Welkom op de website van Psycho-Pastorale Praktijk
Hans van de Beek. Hier kun je geholpen worden bij diverse problemen rond mannelijkheid en identiteit » Lees meer

Hoe vind ik mijn waarde terug?

Het ging er bij jou thuis vroeger koel en zakelijk aan toe. Weinig warmte, weinig uitingen van liefde, of persoonlijke belangstelling. Maar wel veel commando’s. En áls je ’s moest nablijven op school, kreeg je er thuis nog eens straf bovenop, in plaats van dat er gevraagd werd naar de werkelijke reden van nablijven.


Je hebt je eerlijk gezegd nooit echt welkom of thuis gevoeld bij je ouders. Je vader was druk met zijn zaak, en als hij thuis was, verdween hij achter de krant. En je moeder kon het gezin met meer kinderen maar nauwelijks aan.

Je gevoel van eigenwaarde heeft zich niet gezond kunnen ontwikkelen, en minderwaardigheidsgevoelens lijken je te bepalen. Je voelt je bijna altijd onzeker onder de mensen en om eerlijk te zijn: echt populair ben je niet. Dat hindert je ook in het leggen van relaties en vriendschappen. Waarom lukt het anderen wel, maar mij niet?, denk je vaak. Waarop maar al te veel een negatieve conclusie over jezelf volgt.


Hoe doorbreek je deze cirkel, en hoe word je de waardevolle persoon die je graag zou willen zijn? 


Hans van de Beek: Kom hier eens over te praten. Vul rechts je gegevens in, dan bel ik je voor het maken van een afspraak.

Meer weten?

Voel je vrij om je naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in te vullen. Ik neem dan contact met je op om te kijken of ik je kan helpen. Een vrijblijvend gesprek kan nooit kwaad.

[{"id":"513","field_id":"1","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"514","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"515","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[{"id":"516","field_id":"3","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"phone","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig telefoonnummer."}]
[]