Welkom op de website van Psycho-Pastorale Praktijk
Hans van de Beek. Hier kun je geholpen worden bij diverse problemen rond mannelijkheid en identiteit » Lees meer

Ik ben toch al gescheiden, dus wat maakt het dan nog uit…

Die gedachte leidde steeds tot een langdurig ’gesprek’ met mezelf, wanneer ik langs die seksboerderij op de route naar het huis van mijn ex-vrouw reed. Het sprak tot mijn verbeelding en wakkerde mijn verlangens aan naar iets wat ik al zo lang gemist had. Nu zie ik hoe kwetsbaar ik was. 


Ik wilde zo graag weer liefdevol in de armen van een vrouw liggen en me vol passie kunnen overgeven.

Na de pijnlijke scheiding zat ik helemaal aan de grond. Ik was mijn vrouw kwijt, maar vooral de pijn die zich uitte bij mijn kinderen maakte me kapot. Niemand kon me helpen; ik was mezelf kwijt. Er zijn zelfs drie maanden uit die periode die ik me niet meer kan herinneren: gewoon een zwart gat.

Langzaamaan begin ik te wennen aan dit nieuwe leven, maar ik word bang van mezelf als ik zie hoe het prostitueebezoek de situatie alleen maar verergerd heeft. Ik heb hulp nodig!

Hans, wat kan ik hieraan doen?


Hans van de Beek: Heel veel gescheiden mannen leven met een dergelijke ervaring. Dit moet je niet alleen proberen op te lossen; er zijn zo veel aspecten die meespelen. Wil je dat ik je hierbij ondersteun? Laat dan rechts je gegevens achter, dan bel ik je.

Meer weten?

Voel je vrij om je naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in te vullen. Ik neem dan contact met je op om te kijken of ik je kan helpen. Een vrijblijvend gesprek kan nooit kwaad.

[{"id":"513","field_id":"1","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"514","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"515","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[{"id":"516","field_id":"3","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"phone","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig telefoonnummer."}]
[]