Welkom op de website van Psycho-Pastorale Praktijk
Hans van de Beek. Hier kun je geholpen worden bij diverse problemen rond mannelijkheid en identiteit » Lees meer

Omschrijving van mijn leven: de gemiste kans.

Als je terug kijkt op je leven, nu zo’n 30 jaar, weet je dat je niet geworden ben wie je had kunnen zijn. Maar, gedane zaken nemen geen keer. 


In je tienerjaren zag het er zo veelbelovend uit; je blonk uit in voetbal, werd zelfs gescout door die club je al jaren voor wilde spelen, was de gangmaker in je vriendenkring en had een stel hersens waar je het ver mee had kunnen schoppen. Ook aan vriendinnetjes had je geen gebrek. Maar nu kijk je alleen nog maar terug met de vraag: “waar is het misgegaan?”

Je professionele voetbalcarrière is er niet van gekomen en de studie die je ambieerde heb je niet afgemaakt. Het lijkt erop dat je met je gevoel bent blijven hangen in je 18e levensjaar toen alles nog meezat. Je lijkt deze fase maar niet te ontgroeien en het blijft bij dromen van hoe het had kunnen zijn.

Toch ben je ook ontevreden over hoe het nu gaat, maar hoe verander je dat?


Hans van de Beek: Door te blijven terugkijken kom je niet verder. Ook spijtgevoelens geven je niet de kracht om alsnog te worden wie je wilt zijn. Deze problematiek kom ik regelmatig in mijn praktijk tegen. Samen kunnen we ontdekken op welk momenten er iets mis is gegaan, en hoe we vanaf nu je leven alsnog een positieve wending kunnen geven.

Meer weten?

Voel je vrij om je naam en telefoonnummer en/of e-mailadres in te vullen. Ik neem dan contact met je op om te kijken of ik je kan helpen. Een vrijblijvend gesprek kan nooit kwaad.

[{"id":"513","field_id":"1","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."}]
[{"id":"514","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"mandatory","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit veld is verplicht."},{"id":"515","field_id":"2","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"email","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig e-mailadres."}]
[{"id":"516","field_id":"3","field_value_id":null,"type":"value","comparison_type":"validation","comparison_id":"0","comparison_validation":"phone","comparison_value":null,"target_type":"error","target_id":null,"error":"Dit is geen geldig telefoonnummer."}]
[]